• +31(6)28123410
  • info@latindancecompany.nl

Proefles beginners Bachata Lelystad

Proefles beginners Bachata Lelystad

Voor de komende periode van vier weken, biedt Latin Dance Company weer nieuwe lesblokken voor salsa en bachata op beginners niveau met uitdagende nieuwe choreo’s en veel dynamiek!

Salsa en Bachata op maandag

Op  maandag 28 september om 19:15 uur start het nieuwe blok partnerlessen Salsa Cubana Beginners 2 onder leiding van Desiree Verhoef en Silvero (blok 2 van 4 weken).

Aansluitend om 20:15 volgt het nieuwe blok Bachata Beginners Level 2 onder leiding van Desiree Verhoef en Tessa (blok 1 van 4 weken).

De lessen volgen het rooster van de eerste periode in september.

Bachata op Woensdag

Verder start Latin Dance Company met lessen op de woensdagen in de gezellige lesruimte in het Theater Posa, aan de Kempenaar 01-10.

Het eerste lesblok van vier weken van Bachata Beginners Level 1 start op woensdag 30 september om 19:15 uur en zijn lessen voor nieuwe instromers en mensen die hun Bachata-vaardigheden een nieuwe start willen geven.

Aansluitend start om 20:15 het nieuwe blok voor beginners 1/2 voor SOLO lessen Dominican Bachata.

 

Salsa op Vrijdag

Op de vrijdagen blijft hetzelfde lesrooster gelden met Ernesto Bethancourt en Aischa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 19:15 Salsa Cubana Beginners Level 1 les 5 t/m 8

Om 20:15 Salsa Solo Intermediate en hoger groep 1

Om 21:15 Salsa Intermediate en hoger groep 2

 

Proeflessen

Voor de nieuwe instromers geldt dat de eerste les op 30 september een proefles is. Mocht je na deze eerste les toch niet verder willen gaan, dan vervallen de leskosten en is deze eerste les gratis. Voor de mensen die wel verder gaan, of in het voorgaande blok al lessen hebben gevolgd, geldt dat het een reguliere les is en wordt dan het volledige blok leskosten gerekend.

Voor de hogere niveaus dan beginners is het eventueel alleen mogelijk om met een vaste partner een proefles te volgen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Latin Dance Company wenst iedereen heel veel plezier en inspiratie met dit nieuwe lesblok!

 

TICKETS!

Om de actualiteiten op de voet te kunnen volgen, snel te kunnen reageren en voor onze leerlingen de planning overzichtelijk te houden, hanteert LDC lesroosters die steeds per vier weken worden ge-update. Gevolgen vanwege eventuele aangepaste maatregelen blijven daardoor voor iedereen behapbaar en overzichtelijk. Op deze manier denken we ons lesaanbod toch op een leuke en inspirerende manier in stand te houden binnen de gestelde veiligheidsmaatregelen.

admin

Leave a Reply