• +31(6)28123410
  • info@latindancecompany.nl

September Bachata maand in Lelystad!

September Bachata maand in Lelystad!

BACHATA!!

September wordt Bachata maand bij LatinDanceCompany Lelystad!

LDC wil met de workshops bestaande leden de gelegenheid geven ‘bij te blijven’ tijdens Corona en nieuwkomers de kans bieden kennis te maken met het latin dansen, zonder directe verplichtingen van een serie lessen.

Workshops zijn intensieve lessen van 2 uren, waarin door LatinDanceCompany een afgerond geheel van danscombinaties en choreo’s  stap voor stap worden gelest door onze ervaren LDC-docenten. Na een workshop ben je dus in staat om niet alleen een of twee eenvoudige combi’s te dansen, maar heel goed mee te komen op een dansavond, door de uitgebreide choreo die spelenderwijs wordt gedoceerd.

Voor de al wat meer ervaren bachatadansers hebben we natuurlijk aanvullende en uitdagende programma’s met jullie vertrouwde docenten die je de gelegenheid geven weer helemaal op je oude niveau te komen.

Na de workshop ontvangt iedere deelnemer gratis een samenvattingsvideo van de les.

Voor de maand september staan de workshops in het licht van Bachata en staan drie workshop ingepland op 6, 10 en 20 september.

Zie hiervoor onze Latin Dance Company website:

LESROOSTER 2020 KLIK HIER!

Elke workshop heeft een eigen insteek qua stijl en niveau, zodat je altijd wel aansluiting kan vinden op jouw eigen interesse en skills.

Natuurlijk borgt Latin Dance Company de coronamaatregelen en draagt daarmee zorg voor jouw veiligheid en die van anderen.

Direct naar inschrijven!

LatinDanceCompany_Bedrijfsfeesten_ teambuilding

 

September wordt Bachata maand bij LatinDanceCompany Lelystad!

admin

Leave a Reply