• +31(6)28123410
  • info@latindancecompany.nl

Oktober Kizomba maand in Lelystad

Oktober Kizomba maand in Lelystad

Na de Salsa en Bachata maanden wordt Oktober Kizomba maand bij Latin Dance Company in Leystad!

Kizomba wordt wel als een latin dance gezien, maar is in feite afkomstig uit Angola in Afrika. Deze Afrikaanse invloeden zijn nog steeds heel duidelijk aanwezig in de techniek en expressie van Kizomba. Net als bij Salsa en Bachata kent Kizomba verschillende stijlen waar Latin Dance Company in de maand oktober aandacht aan wil besteden. Kizomba is een dans die in de basis heel toegankelijk is, maar naarmate men vordert steeds interessanter wordt vanwege de techniekbeheersing en expressiemogelijkheden.

Tijdens de Bootcamps in oktober biedt Latin Dance Company de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende stijlen zoals Urban Kizomba en Kizomba Mix op diverse niveaus, maar geeft hiermee zeker ook de gelegenheid om weer ‘op stoom’ te komen voor de wat meer ervaren dansers.

De eerste Bootcamp voor vaste paren op zondag 4 oktober wordt gegeven door het internationaal bekende docenten-duo Virgil en Juneline van Liscense2Kizz. Deze workshop kan worden gevolgd door starters, maar is ook geschikt voor de al wat meer ervaren Kizomba dansers om hun techniek weer op peil te brengen.

 

 

 

 

 

 

Tijdens de Bootcamp voor vaste paren op zondag 18 oktober presenteert Berthon Alberto met zijn assistent Michelle Bloem een geheel nieuwe Kizomba MIX choreo . Deze drie uur durende Bootcamps is gericht op de meer ervaren Kizomba dansers en heeft elementen in zich van diverse Kizomba stijlen. Reken op een heel hoog energieniveau!

Op zondag 25 oktober zal Miss Juneline Lines van Liscense2Kizz op de voor haar zo kenmerkende wijze een lady-styling Bootcamp geven. Deze SOLO Bootcamp is te volgen voor alle volgers  die meer willen  halen uit hun Kizomba plezier en zeker aan te bevelen voor het weer ophalen van het Kizomba gevoel dat tijdens Corona wat weggezakt is. Ook starters die hebben meegedaan aan de workshop op 4 oktober zullen met het volgen van deze workshop hun Kizomba techniek een enorme boost kunnen geven.

 

 

 

 

Zie voor meer informatie onze Latin Dance Company website:

https://www.latindancecompany.nl/lesrooster2020/

Natuurlijk borgt Latin Dance Company de coronamaatregelen en draagt daarmee zorg voor jouw veiligheid en die van anderen.

TICKETS!

 

admin

Leave a Reply