• +31(6)28123410
  • info@latindancecompany.nl

Bootcamp Kizomba Ladystyling with a touch of Femmetitude

Bootcamp Kizomba Ladystyling with a touch of Femmetitude

Kizomba Ladystyling with a touch of Femmetitude💕

Naast je styling krijg je ook de tools om met meer zelfvertrouwen op de dansvloer te staan!!

En wie kan jullie hier in 3 uur het beste in boosten natuurlijk:

• Docent: Bukky Ayo 👠

• Niveau: minimaal 1 afgeronde Kizomba cursus

• Prijs €27,50

• Inschrijven: info@latindancecompany.nl of 06-28123410

Eerder al gaf Bukky een workshop bij ons. Nu een paar maanden later hebben we de direct grote zaal geboekt om er veel vraag was om haar terug te halen!!!

De eigen Femmetitude lessen van Bukky zijn op dit moment hot hot hot uitverkochte lessen en volle zalen!!! Ze traint hard met haar Femmetitude Dancecompany groep! Danst in video Clips en is 1 van “gezichten” van de nieuwe Hunkemöller campagne!! Afgelopen jaar stond zij op het Kizomba festival in Amsterdam met haar workshop Ladystyling with a touch of Femmetitude en ook hier een over volle zaal!!

Ofwel wij zijn blij dat ze nog voor ons tijd heeft weten te maken.

Lees meer over Bukky:

Bukky ronde Codarts de Internationale Hogeschool voor de Kunst af en danste daarna bij het Scapino ballet in Rotterdam. Zonder voorafgaande Latin American training, presteerde Bukky het in amper acht maanden trainen 3e te worden op het NK latin in 2017. Op de lange lijst met danservaring staat ook 4 jaar TC Dance Company, waarmee ze internationaal heeft opgetreden. Sinds 2013 danst Bukky ook Kizomba. Iets wat zij niet anders dan verwacht snel onder de knie had. In 2016 is zij gestart als docente Kizomba Ladystyling en haar video’s worden zelfs gerepost door C4Pedro en Kaysha!

In 2018 richte zij Femmetitude op. Een movement voor vrouwen door vrouwen, met focus op het vrouwelijke zelfvertrouwen. Momenteel geeft Bukky Femmetitude High Heels lessen in Amsterdam en Rotterdam. Sinds juni heeft Bukky ook The Femmetitude Goddesses op kunnen zetten, dat is de Company van Femmetitude!

admin

Leave a Reply